O sistemu_teletask_banner

TELETASK je proizvajalec visokokakovostne domotike in sistemov za domačo avtomatizacijo.

TELETASK zagotavlja zanesljivost in dolgo življenjsko dobo izdelkov na osnovi močne raziskovalne in razvojne filozofije. Naše rešitve omogočajo veliko mero integracije vsakdanjih funkcij, kot so razsvetljava, ogrevanje, hlajenje itd., pri čemer je bivanje udobnejše, varnejše in bolj varčno.

TELETASK lahko prav tako ponudi dobre rešitve za integracijo avdio rešitev, domačega kina, video domofonije ... v vaši razkošni vili, dvorcu ali gradu.

TELETASK ima sedež v Belgiji in deluje kot svetovno distribucijsko podjetje. Našo visoko kvaliteto poznajo v več kot 20 svetovnih državah. V sodelovanju z izkušenimi lokalnimi prodajalci vam lahko ponudimo najboljšo rešitev na področju domotike.

Podjetje Teletask je na trgu prisotno že več kot 25 let in je eden izmed vodilnih proizvajalcev opreme za avtomatizacije.

Sistem spada pod rešitve Domotike in je pod tem imenom najbolj razpoznaven, saj je njegova primarna usmeritev k razvoju rešitev predvsem za individualne stanovanjske hiše, ki imajo drugačne zahteve, kot je avtomatizacija poslovnih in industrijskih objektov.

Glavne prednosti za Investitorja:

  • Celosten sistem za integracijo vseh v domu potrebnih sistemov( razsvetljava, ogrevanje/hlajenje, motorni pogoni, A/V oprema, kontrola pristopa, video in ip domofonija…)
  • Osnovna integracija 32 tipkal poljubnega proizvajalca ( ni potrebe po dragih »pametnih« stikalih, ki stanejo 30 EUR in več ampak lahko izbirate med navadnimi tipkali.
  • Enostaven za uporabo in tudi programiranje (možnost investitorja, da z osnovnim poznavanjem računalniških programov sam spreminja osnovne nastavitve)
  • Stabilen in zanesljiv sistem
  • Dobro razmerje cene in kvalitete za osnovno integracijo
  • Brezplačna osnovna programska oprema za lokalno in oddaljeno krmiljenje in nadzor sistema

Glavne prednosti za instalaterja:

  • Možnost samostojne vgradnje in programiranja sistema
  • Brezplačna programska oprema
  • Možnost šolanja za sistem in samostojno ponujanje
  • Podpora z naše strani pri pripravi projekne dokumentacije in svetovanju investitorju o njemu najbolj optimalni vgrajeni opremi

Sistem je osnovan na DOIP protokolu ( domotika preko IP-ja), kar pomeni, da je notranja komunikacija med elementi poteka po IP protokolu ( hitra komunikacija in povratne informacije). Poleg tega sam sistem priključimo direktno na usmerjevalnik in je sistem dostopen tako v lokalnem kot v oddaljenem omrežju. ( ni potrebe po dodatnem računalniku ali serverju za oddaljen dostop).

PS PROMIS d.o.o.
Muljava 55
1295 Ivančna Gorica
Slovenija

Matična št.: 3283887000
ID za DDV: SI11342986
TRR: 3300 0000 2410 150
SWIFT/BIC: HAABSI22

M: +386 (0)51 615 236
E: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
    This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
I: www.ps-promis.si