Tehnina slika_teletask

Centralna enota MICROS+ je srce vašega projekta hišne avtomatizacije. Centralna enota za uporabnika poenostavi kompleksne stvari. MICROS+ lahko vsebuje vse nastavitve ( majhne osnovne instalacije) ali le del nastavitev, če uporabljate distribuirano nastavitev večih centralnih enot v eni (veliki) instalaciji.

micros

Centralna enota MICROS+ je nadometno vgrajena v glavno elektro omarico. Vsebuje 2 povezavi AUTOBUS, katere je možno razširiti na 4 ali v povezavi z večimi centralnimi enotami do 40 AUTOBUS povezav, z najdaljšo možnostjo ožičenja do 1 km na BUS liniji. Pomislite! Ni omejitev.

Centralna enota se nastavi z uporabo programske opreme PROSOFT. To je izredno zmogljiva grafična programska oprema, ki jo omogoča programiranje preko osebnega računalnika in je na voljo v več jezikovnih različicah, po novem tudi v slovenskem jeziku.

MICROS+ vsebuje popolno diagnostiko funkcionalnosti (preko PROSOFT programske opreme), WAN/LAN ter USB povezavo, beleženje aktivnosti in še veliko več.

MICROS+ vsebuje 32 breznapetostnih kontaktnih vhodov, 24 močnostnih izhodov vsak 10Amp/250V ter 8 0-10V analognih izhodov za regulacijo. Prav tako vsebuje 2 analogna vhoda za senzorske informacije. Komunikacija med centralno enoto ter osebnim računalnikom se lahko vzpostavi preko USB ali Ethernet LAN/WAN povezave. Slednja je prav tako zelo primerna za povezave z drugimi sistemi, kot so TELETASK GUI ( PC omrežje z grafičnim vmesnikom), Daikin VRV klimatskimi sistemi, IP kamerami, Wi-Fi routerji, itd. 


MICROS+ vsebuje 500 internih ur za časovno pogojene ukaze.

PS PROMIS d.o.o.
Muljava 55
1295 Ivančna Gorica
Slovenija

Matična št.: 3283887000
ID za DDV: SI11342986
TRR: 3300 0000 2410 150
SWIFT/BIC: HAABSI22

M: +386 (0)51 615 236
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
I: www.ps-promis.si