Teletask GUI_banner

 

Z vmesnikom TELETASK ‘GUI’ svet izgleda drugačen . Vaš sistem je možno upravljati na osebnem ali na zidnem računalniku, na dotik občutljivem ekranu preko za vas prirejenega načrta prostorov. TDS15100 je programska licenca, ki je primerna za skoraj vse računalniške platforme. Od standardnega osebnega računalnika, (upravljanje z miško) pa do najbolj ekskluzivnega na dotik občutljivega ekrana, nameščenega v steni vaše dnevne sobe, kuhinje ali katerega drugega prostora. TELETASK GUI vam omogoča enostavno upravljanje.

Na osnovi za vas prirejenega tlorisa hiše vam bo uporabljeni prikaz omogočal upravljanje vseh funkcij, ki so na voljo v vaši hiši. Na ekranu imate simbole svetil, zaves, rolet, termostatov, vrat, kamer... Z enostavnim klikom na željen prostor ali območje ter klikom ikone funkcije prevzamete nadzor nad vašim okoljem. Je zelo močan ter obenem preprost vmesnik. Vedno so na voljo tudi druge informacije. Vreme, poročila, stanja na cesti, lokalne ali oddaljene kamere.

GUI je lahko inštaliran kjerkoli v hiši, zunaj ali na oddaljeni lokaciji kjerkoli na svetu. Lahko je na vašem prenosnem računalniku. Vse, kar je potrebno, je priklop hiše na svetovni splet in vaš osebni računalnik postane upravljalec hiše. Tako lahko s seboj na pot odnesete vso funkcionalnost vaše hiše, kjerkoli že ste. Spremenite temperaturne nastavitve, preden se vračate domov ali pa preprosto odpirajte vrata iz oddaljene lokacije.

Počutite se dobro!

Prav tako lahko programsko opremo uporabljate na UMPC enotah (Ultra Mobilni Osebni Računalnik) preko ekrana, občutljivega na dotik. Potemtakem to postane brezžični multimedijski daljinski upravljalnik, s katerim lahko upravljate sistem, kadar ste v hiši ali pa zunaj nje. Komunikacija LAN/WAN/Wi-Fi je v osnovi zagotovljena z vsakim sistemom TELETASK. 

 

PS PROMIS d.o.o.
Muljava 55
1295 Ivančna Gorica
Slovenija

Matična št.: 3283887000
ID za DDV: SI11342986
TRR: 3300 0000 2410 150
SWIFT/BIC: HAABSI22

M: +386 (0)51 615 236
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
I: www.ps-promis.si