Latus

 

LATUS je na dotik občutljivo okno. To je popoln stenski panel, če v prostoru želite upravljati več funkcij. Svetila, senčila, temperaturo, avdio sistem... Prav tako je možna kombinacija večih funkcij na eni tipki, imenovani "razpoloženja". Te funkcije so enostavne za uporabnika. Zahvaljujoč prilagodljivemu izgledu je LATUS možno umestiti v vsak prostor, od klasično do moderno urejenega.

Na dotik občutljivo okno LATUS vsebuje dve skupini po osem tipk, ki ponujajo v skupnem 16 tipk na enem malem panelu. Vsaka tipka ima LED lučko za povratne informacije o stanju porabnikov ali "razpoloženj". Prav tako LATUS vsebuje infra-rdeči sprejemnik za daljinsko upravljanje. Povrhu vsega pa vsebuje tudi brenčalo, ki vas lahko opozarja na določene željene aktivnosti. Morda si želite zvočnega opozorila, če se nekdo zvečer sprehaja po dovozni poti ali na vrtu. Ali pa si želite opozorila, da je čas za vadbo ali termin v fitnes klubu (vsak dan ali samo nekatere dni). To odločitev prepuščamo vam.

Morda najpomembnejše pa je dejstvo, da je možno natisniti naslovno tablico po vaši meri na zadnjo stran na dotik občutljivega polja. Na dotik občutljivo okno je tehnološki izum podjetja TELETASK. Ponuja prednosti na dotik občutljivega ekrana, ne da bi bilo potrebno plačati visoko ceno za tak izdelek. Glede na možnost pomnjenja različnih funkcij na vsaki izmed tipk bo vaš inštalater natisnil popolnoma vam prirejeno naslovno tablico, ki se namesti na zadnji del okna. V primeru potreb po upravljanju večih funkcij v prostoru je LATUS prava rešitev za izpolnitev vaših želja.

Prav tako je na voljo LATUS (TDS12001WB) s sprejemnikom B&O IR za nadzor sistema TELETASK z daljinskim upravljalnikom Bang & Olfuson.

PS PROMIS d.o.o.
Muljava 55
1295 Ivančna Gorica
Slovenija

Matična št.: 3283887000
ID za DDV: SI11342986
TRR: 3300 0000 2410 150
SWIFT/BIC: HAABSI22

M: +386 (0)51 615 236
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
I: www.ps-promis.si