Teletask multi_room_audio_banner

 

MMA – družina rešitev s popolnoma integrirano Multi Media Audio Distribucijskim sistemom iz TELETASK-a, z možnostmi večprostorske glasbe in glasbe iz večih virov.

Zaradi »Out of the Box« oblikovanja MMA družine izdelkov, ni več nikakršne potrebe po ožičenju ali nastavitvah med različnimi audio komponentami. Sistem je pripravljen za uporabo. Vse kar morate storiti je priklop zvočniškega ožičenja na zadnji strani. MMA družina izdelkov podpira NAS naprave.

 

 

MMA4 - Multimedia Audio Distribution System | TDS14104

TELETASKOV Več-prostorski sistem in sitem večih virov audio distribucije MMA4 je multimedia audio strežnik z integriranima dvema (2) ločenima FM tunerjema, enim (1) MP3 digitalnim audio streamom, na štiri (4) različne cone, za manjše hiše in stanovanja. Vsaka Cona je napajana z visokokvalitetnmi 50W RMS Class D ojačevalci, za čist in kristalno jasen zvok.

Omenjene tri (3) integrirane vire lahko razširite z dvema (2) zunanjima viroma, kar v skupnem pomeni, da imate lahko pet (5) različnih virov glasbe. To omogoča bodoče razširitve z novimi audio viri.

MMA8 - Multimedia Audio Distribution System | TDS14108

TELETASKOV Več-prostorski sistem in sitem večih virov audio distribucije MMA8 je veliki brat sistema MMA4 in popolna rešitev. MMA8 je multimedia audio strežnik z integriranima dvema (2) ločenima FM tunerjema, enim(1) MP3 digitalnim audio streamom, na štiri (4) različne cone, za manjše hiše in stanovanja. Vsaka Cona je napajana z visokokvalitetnmi 50W RMS Class D ojačevalci, za čist in kristalno jasen zvok.

Omenjenih pet (5) integriranih audio virov lahko razširite s tremi (3)  zunanjima viroma, kar v skupnem pomeni, da imate lahko osem (8) različnih virov glasbe. To omogoča bodoče razširitve z novimi audio viri.

PS PROMIS d.o.o.
Muljava 55
1295 Ivančna Gorica
Slovenija

Matična št.: 3283887000
ID za DDV: SI11342986
TRR: 3300 0000 2410 150
SWIFT/BIC: HAABSI22

M: +386 (0)51 615 236
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
I: www.ps-promis.si