Servus Banner

 

Enota SERVUS vsebuje 6.4” na dotik občutljiv ekran z okrasnim okvirjem iz naravnega stekla, s čimer predstavlja najbolj ekskluziven panel za upravljanje v svojem prodajnem programu. Multimedijski na dotik občutljivi ekran SERVUS je vmesnik najvišjega nivoja za upravljanje z vsemi funkcijami hišne avtomatizacije, ki si jih lahko predstavljate. Od standardnega upravljanja svetil, senčil in zaves, vhodnih vrat, itd... do vgrajenega radijskega sprejemnika ter televizijskega sprejemnika, skoraj neomejenega števila nadzornih kamer ter funkcionalnosti domofonskega sistema. Potrebna je le ena enota SERVUS, da lahko enote, kot so upravljalni paneli, stikala, domofon, preprosto izginejo iz stene vašega ekskluzivnega okolja. In predvsem to: enota ni prevelika.

Želite postaviti hišo v primerno razpoloženje? Nič lažjega! Pritisnite na ikono ‘razpoloženja’ ter si izberite eno izmed prednastavljenih razpoloženjskih nastavitev. ‘Obiski’, ‘Tuširanje’, ‘Spanje’ ali pa morda ‘Romantična večerja’ vam z enostavnim pritiskom pričarajo različna stanja hiše, prirejena, da ustrezajo vašim željam. Prav tako ni nujno, da so nastavitve statične. V določenem razpoloženjskem stanju se lahko spreminjajo nastavitve svetlobe ali pa osvetlitev LED raznobarvnih svetil na način, da je to komaj opazno. Ali pa se morda spremenijo nastavitve osvetljevanja vrta, ko imate obiske in ste na terasi z vašimi prijatelji.

SERVUS lahko shranjuje posamezne fotografije obiskovalcev (do 30 slik), skupaj z datumom ter časom obiska. Ko se vrnete domov, lahko preverite, kdo vas je medtem iskal.

SEVUS ima še mnogo več funkcij, pa vendar ga lahko uporabljajo tudi otroci. Potrebujete le nekaj minut, da se seznanite z delovanjem enote in tega ne boste nikoli pozabili. SERVUS je bil ustvarjen za sprostitev. Zato, da se počutite udobno in varno. Pripravljen je za uporabo 24 ur dnevno ter 365 dni v letu. Pozabite to za dvajset let. SERVUS je zelo močan vmesnik in ne vsebuje nikakršnih rotirajočih delov (diska ali ventilatorja), nobene elektronike, ki bi se pregrevala. Enota je narejena, da bi trajala skoraj za vedno, brez kakršnegakoli vzdrževanja.

PS PROMIS d.o.o.
Muljava 55
1295 Ivančna Gorica
Slovenija

Matična št.: 3283887000
ID za DDV: SI11342986
TRR: 3300 0000 2410 150
SWIFT/BIC: HAABSI22

M: +386 (0)51 615 236
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
I: www.ps-promis.si